EL TAEKWONDO GANXÓ VA COMPETIR A ALELLA

El Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu envia la crònica de la seva participació en el campionat que es va disputar a Alella el 26 d’octubre corresponent a la Copa Catalana de Taekwondo Famc Infaltil de Combat amb un equip de 6 competidors. Els resultats foren els següents:
En cadets, Luís Morales Castaño va participar en la categoria de menys 44 kg arribant a les semifinals i va quedar tercer, medalla de bronze .
Pol López Llorca va participar en la categoria de menys 37 kg arribant a la final després de fer 3 combats es va proclamar campió obtenint trofeu .
En infantils :
Guillem Pujol Muñoz va participo en categoria de 9 anys i menys de 34 kg , va estar molt bé guanyant 2 combats per KO guanyant la final sense problemes, proclamant-se campió i aconseguint trofeu.
Nil Pérez Llorca va participar en categoria de  8 anys i menys de 25 kg , va perdre en quarts de final donant guerra , va obtenir medalla de participant .
Ivon Garcia Montes va participar en categoria de  9 anys i menys de 30 kg , es va comportar molt bé tot i no ser la seva especialitat quedant tercera amb medalla de bronze.
Reece Ditnutt va participar en la categoria de 8 anys i menys de 30 kg, arribant fins a la final que podia haver guanyat de no per forces majors, quedant segona i obtenint la medalla de plata.
Pol Fernandez va fer de coach dirigint amb intel·ligència i transmetent l’experiència adquirida en els seus combats.
El Club considera que l’objectiu s’ha complert i que tots varen gaudir del campionat, especialment els que varen pujar al pòdium.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació