I després

13th MAGIC SKULL GRAVA EL SEU DEBUT

Compartiu aquesta història

El grup palafrugellenc de rock instrumental 13th Magic Skull, guanyador del concurs Proyecto Demo 2013 de Radio 3, segons informa el diari El Punt Avui, ha estat gravant aquests últims dies el seu primer disc, als estudis Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols, sota la direcció de Santi Garcia. En l’enregistrament hi han participat diversos col·laboradors com ara el bateria bisbalenc Toni Molina (The Gruixut’s, The Control Z’s) i el saxofonista barceloní Dani Nel·lo, exmembre de Los Rebeldes i de La Banda del Zoco, que ara toca amb Los Mambo Jambo, entre altres formacions. Nel·lo aporta el seu saxo tenor a dos dels onze temes de l’àlbum de debut de 13th Magic Skull, que s’anuncia com un “còctel sonor explosiu” de música surf, rock’n’roll i garage rock. El disc, que “veurà la llum en breu”, es publicarà en format d’elapé de vinil, en una edició que inclourà també un CD, i també es podrà descarregar en format digital.
Santi Garcia, component de No More Lies i un dels productors més sol·licitats de l’escena independent, ha decidit gravar el disc de 13th Magic Skull tal com es feia en els orígens d’aquest tipus de música, els anys seixanta. Els quatre membres de la banda palafrugellenca, Jordi Anticó, Adrià Castells, Lluís Català i Quim Garcia, han enregistrat tots els temes del disc com si es tractés d’una actuació en directe, tocant tots alhora, i han utilitzat una gravadora analògica per trobar aquest so vintage, lluny de la fredor digital.
Amb la gravació del seu primer disc, 13th Magic Skull completa el seu gran any, ja que el fet de guanyar el Proyecto Demo li va obrir les portes del Festival de Benicàssim, i el grup també ha actuat en altres festivals com ara el primer Festisurf Costa Brava de Platja d’Aro.

El més llegit

I després