EL SOM DE CASTELL-PLATJA D’ARO I S’AGARÓ S’ADHEREIX A TOTS PER L’EMPORDÀ

Aquest dijous al matí s’ha formalitzat l’adhesió del partit independent de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró SOM al projecte impulsat pels partits independents de Sant Feliu de Guíxols, la Bisbal, Torroella-l’Estartit, Gualta i Ultramort, i conegut com Tots per L’Empordà.

En la presentació hi ha participat, per part de SOM, el seu president i cap de llista, Adrià Tauler. Per Tots per l’Empordà hi han assistit l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols (TSF), Carles Motas; Jaume Fontdevila i Genís Dalmau.

El projecte ha nascut amb  amb la voluntat d’aglutinar el major nombre possible de candidatures independents que es presentin a la comarca del Baix Empordà les properes eleccions municipals del mes de maig.

La presentació de la formació es va fer a Sant Feliu de Guíxols el passat 17 de gener i va anar a càrrec de Carles Motas, Genís Dalmau, representant de l’Estartit Som Tots i president de l’EMD de l’Estartit; Jaume Fontdevila, alcalde independent de Gualta; Maria Gràcia Serrats, alcaldessa independent d’Ultramort, i Francesc Coll, representant de Tots per la Bisbal.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació