Aquest dijous al matí s’ha formalitzat l’adhesió del partit independent de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró SOM al projecte impulsat pels partits independents de Sant Feliu de Guíxols, la Bisbal, Torroella-l’Estartit, Gualta i Ultramort, i conegut com Tots per L’Empordà.

En la presentació hi ha participat, per part de SOM, el seu president i cap de llista, Adrià Tauler. Per Tots per l’Empordà hi han assistit l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols (TSF), Carles Motas; Jaume Fontdevila i Genís Dalmau.

El projecte ha nascut amb  amb la voluntat d’aglutinar el major nombre possible de candidatures independents que es presentin a la comarca del Baix Empordà les properes eleccions municipals del mes de maig.

La presentació de la formació es va fer a Sant Feliu de Guíxols el passat 17 de gener i va anar a càrrec de Carles Motas, Genís Dalmau, representant de l’Estartit Som Tots i president de l’EMD de l’Estartit; Jaume Fontdevila, alcalde independent de Gualta; Maria Gràcia Serrats, alcaldessa independent d’Ultramort, i Francesc Coll, representant de Tots per la Bisbal.