I després

ES PRESENTA A SANT FELIU DE GUÍXOLS EL NOU PARTIT “TOTS PER L’EMPORDÀ”

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha presentat a Sant Feliu de Guíxols un nou partit que, sota el nom de Tots per l’Empordà, neix amb la voluntat “d’aglutinar el major nombre possible de candidatures independents que es presentin a la comarca les properes eleccions municipals del mes de maig”.

La presentació ha anat a càrrec de Carles Motas, representant de Tots per Sant Feliu i alcalde de Sant Feliu de Guíxols; Genís Dalmau, representant de l’Estartit Som Tots i president de l’EMD de l’Estartit; Jaume Fontdevila, alcalde independent de Gualta; Ma Gràcia Serrats, alcaldessa independent d’Ultramort i Francesc Coll, representant de Tots per la Bisbal.

Les intervencions han deixat clara la filosofia de la nova formació, “estrictament municipalista i que pretén donar veu en les institucions supramunicipals als col.lectius independents que sovint no s’hi veuen representats”.
Des de Tots per l’Empordà afirmen que garanteixen a tots els seus membres “plena sobirania en els seus municipis i només serà un vehicle d’actuació a nivell supramunicipal”.

Carles Motas ha explicat que hi ha dues maneres d’estar vinculats al grup:
“Una seria que per aquells grups independents que ja estiguin constituïts com a partit polític, Tots per l’Empordà els serveixi de coalició i als partits que s’estiguin constituint o tinguin voluntat de fer-ho a la comarca, puguin utilitzar ja la marca que els donarà cobertura jurídica per a poder presentar-se a les eleccions municipals”.

Motas ha afegit que “cada grup decideix al seu municipi allò que és millor. Llavors els partits que ja estan constituïts conserven la seva marca però els vots no es perden, sinó que es sumen i es recolliran tots junts per a poder anar al Consell Comarcal”.

El més llegit

I després