18 DE GENER: RECULL DE NOTÍCIES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

L’ARJAU DEDICA EL SEU DARRER NÚMERO ALS BRIGADISTES INTERNACIONALS

Les brigades internacionals i la solidaritat durant la Guerra Civil centren els continguts del darrer número de la revista cultural L’Arjau.
La publicació també amplia la seva mirada cap a altres col·lectius i personalitats vinculats amb Sant Feliu de Guíxols que també es van unir solidàriament per fer front als patiments de la Guerra Civil o denunciar l’amenaça feixista.

La publicació es pot aconseguir gratuïtament als estancs i llibreries de la ciutat o a serveis municipals com el Museu d’Història, la botiga del Monestir, l’Oficina d’Informació Ciudadana, el Punt d’Informació Juvenil, Guíxols Desenvolupament —a l’estació d’autobusos—, els centres cívics de Vilartagues i Tueda, la Biblioteca Pública Octavi Viader i l’Arxiu Municipal.
També es pot rebre a casa gratuïtament enviant un correu amb el nom, cognoms i domicili a arxiu@guixols.cat.
Fons i autor de la fotografia de portada de l’article: Vicenç Gandol Jordà.


S’ENTREGUEN ELS PREMIS “CONNEXIÓ REPTE” DE LES JORNADES “STARTUP”

Aquest dijous va tenir lloc a Guíxols Desenvolupament l’entrega de premis de la Connexió Repte, una activitat inclosa dins les passades Jornades d’Emprenedoria StartUp del passat novembre, organitzades per l’Ajuntament de Sant Feliu i MC Empreses.
L’activitat consistia en que dos grups d’estudiants del Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials de l’IES Sant Feliu havien de desenvolupar idees sobre com dinamitzar el comerç de la ciutat, rebent ajuda i consells de les diferents ponents que van passar per l’esdeveniment.
L’organització va decidir atorgar el premi a tots dos grups pel seu bon treball.
L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, juntament amb Xavier Romo, representant d’MC Empreses, van entregar l’obsequi, gentilesa de Kin Cosmetics, també present a l’entrega.


LA “RUTA DEL CARRILET ESPECIAL SIDECARS” ARRIBA A SANT FELIU

Serà el proper diumenge 20 de gener i és una activitat organitzada per  l’Associació de Motos Històriques Gironines —AMHG—.
Aquest any se’n celebra la seva 28ena. edició.
Durant la ruta passaran per diversos municipis de les comarques gironines i faran parada a Sant Feliu de Guíxols,  aproximadament cap a les 12 del migdia, on  realitzaran un recorregut per la població i exposaran les motos al Passeig del Mar.
Està previst que a la 1 del migdia reprenguin el seu camí direcció a Girona.


NOVA EDICIÓ DEL CONCURS LITERARI PER LA GENT GRAN DE CREU ROJA

Està dirigit a persones més grans de 65 anys i enguany es celebra la seva 10a.  edició.
La data d’entrega dels escrits és l’11 de març.
Les obres es poden enviar per mail a gentgran_sfg@creuroja.org. També es pot trucar al 972.82.22.00 perque passin a recollir-les.
Si no podeu escriure, podeu trucar a aquest mateix número i un voluntari us ajudarà.
L’entrega de premis serà el 13 d’abril a les instal.lacions de Creu Roja de la carretera de Palamós, a les 11 del matí. A continuació es farà un dinar pels guanyadors i els seus acompanyants.


SORTIDA AMB RAQUETES DE NEU A FRANÇA, ORGANITZADA PEL C. E. MONTCLAR

Serà a la població de Porté-Puymorens el proper diumenge 10 de febrer.
L’hora prevista de sortida són les 7 del matí des de l’estació d’autobusos i la tornada a les 8 del vespre.
La donació és de 30 euros.
Per a més infomació i inscripcions c.e.montclar@gmail.com o clicant aquí.


Podeu llegir més notícies de Sant Feliu, aquí.


 

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació