I després

16 DE GENER: RECULL DE NOTÍCIES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

TORNA EL CICLE GAUDÍ DE CINEMA CATALÀ A SANT FELIU DE GUÍXOLS

El divendres 18 de gener a les 9 del vespre, nova projecció dins el Circuit Estable de Cinema Català Cicle Gaudí al Casino Guixolenc del Passeig del Mar 36-38 de Sant Feliu de Guíxols.
S’hi emetrà el film El fotógrafo de Mauthausen, protagonitzat per Mario Casas, Alain Hernández i Macarena Gómez, amb direcció de Mar Targarona.
El film explica que amb l’ajuda d’un grup de presoners, Francesc Boix, un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida en planejar l’evasió d’uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis.
El preu de l’entrada general és de 4,50 euros, de 3 euros amb el Carnet Jove, i 2×1 presentant la tarjeta del Club Vanguardia.
Podeu consultar més informació clicant aquí.


VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ “ELS BANYS DE MAR: SALUT I OCI”

La visita a la mostra serà a les 11.30 hores, a l’Antic Hospital, el dilluns 21 de gener i és una activitat gratuïta. Les places són limitades.
Podeu solicitar més informació i fer les incripcions a museuhistoria@guixols.cat, als telèfons 972.82.00.51 i 972.82.15.75 i presencialment a l’Oficina de Turisme.
Les visites es repetiran els dies 26 i 28 de gener.
Organitza el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.


JACK GRELLE EN CONCERT A SANT FELIU AMB L’ATZAVARA CLUB

El divendres 18 de gener, a partir de les 9 del vespre, actuació de l’artista Jack Grelle amb el seu country, provinent dels Estats Units, a l’Ermita de Sant Amanç.
És una activitat gratuïta amb donació voluntària.


CLUB DE LECTURA DE CLÀSSICS CATALANS A LA BIBLIOTECA

Tindrà lloc el divendres 18 de gener amb l’obra Solitud de Víctor Català. Anirà a càrrec d’Anna Maluquer, rapsoda i poetessa.
Será a les 7 de la tarda a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit i compta amb la col·laboració de l’Associació Espais Escrits.


Teniu més infomació de Sant Feliu de Guíxols si cliqueu aquí.


 

El més llegit

I després