I després

AQUEST DIVENDRES, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE BIOGRÀFIC D’ERNEST LLUCH A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 1 de febrer, al saló de sessions de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, es presentarà el llibre Ernest Lluch. Biografia d’un intel·lectual agitador a partir de les 19:30 hores.

L’obra està escrita per Joan Esculies, l’ha editat RBA i ha estat guardonada amb el XVII Premi Gaziel de Biografies i Memòries.
L’acte estarà presentat pel primer tintent d’alcalde de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Josep Melcior Muñoz, que també és un dels socis fundadors de la Fundació Ernest Lluch.

Muñoz explica que en el moment de l’assasinat de Lluch, ell es trobava al grup socialista de la Diputació i que “el sotrac va ser tant fort que en el moment que es va plantejar aquesta iniciativa no vaig tenir cap mena de dubte en participar-hi”, referint-se a la creació de la fundació.

La presentació del llibre ha tingut dues línies de treball. Una, les feines d’investigació que Ernest Lluch va dedicar a Sant Feliu de Guíxols en els anys 70 en qüestió d’economia i la seva col.laboració en diverses activitats realitzades a la ciutat amb persones de la UGT i del partit dels socialistes. L’altre element és que l’obra ha estat guardonada amb el premi Gaziel, un dels ganxons il.lustres.

Muñoz ha explicat que l’acte comptarà amb l’autor del llibre, Joan Esculies, que explicarà la “ingent feina” que ha hagut de fer per copsar la figura de Lluch.

El més llegit

I després