I després

El Síndic de Sant Feliu bat el seu record d’actuacions amb prop de 400 l’any passat

Compartiu aquesta història

Com cada any, demà Josep Rius, el Síndic de Greuges de la ciutat, presentarà el seu informe resum de les accions desenvolupades des d’aquest òrgan de control i suport a la ciutadania durant tot l’any passat.

Segons ha explicat el mateix Rius l’any passat es van fer 394 actuacions en total, el que suposa un nou record d’accions desenvolupades des de la sindicatura local. Segons el Síndic no es tracta que hi hagi més problemàtiques, sinó que poc a poc es va coneixent la tasca que fa la institució.

Demà Rius explicarà com es divideixen aquestes actuacions. Aquest 2022 gairebé duplica el nombre d’accions fetes fa 6 anys, al 2016.

El ple on el Síndic dona compte de les actuacions es farà demà, un cop passades les eleccions municipals, com ja va passar fa 4 anys, ja que el propi Síndic no vol interferir en la campanya electoral a la ciutat.

El Síndic de Greuges té la missió de vetllar pels drets dels ciutadans davant de l’administració municipal, dels organismes administratius que en depenen, així com de les empreses de serveis públics amb capital municipal i dels concessionaris dels serveis públics.

D’aquesta manera, el Síndic rep consultes i queixes dels ciutadans de Sant Feliu respecte possibles decisions o actuacions de l’Ajuntament com ara errors o arbitrarietats en l’aplicació de normes. retards indeguts, inacció en la resolucions adoptades, manca d’informació entre moltes d’altres.

El Síndic de Greuges actua amb total independència i objectivitat i les seves gestions i actuacions són gratuïtes.

Els resultats corresponents a l’any passat es donaran a conèixer demà dimarts a partir de les 20h del vespre en un ple extraordinari de l’Ajuntament que podreu seguir en directe per Ràdio Sant Feliu.

El més llegit

I després