I després

Correus amplia horaris avui i dimecres per gestionar el vot per correu

Compartiu aquesta història

L’oficina de Correus de Sant Feliu, que també ofereix servei a S’Agaró i a Santa Cristina, amplia excepcionalment el seu horari de treball per tal de poder acabar de gestionar el vot per correu de les eleccions d’aquest diumenge.

En concret avui i dimecres obriran també a la tarda, de 16.30 a 20h per tal de poder atendre els ciutadans que portin el seu vot a l’oficina.

Els ciutadans tenen fins al pròxim dijous, dia 20, per poder dipositar el vot a qualsevol oficina de Correus d’Espanya, però l’empresa no descarta que es pugui ampliar aquest termini si cal.

Fonts consultades per Ràdio Sant Feliu, expliquen que en aquests comicis el nombre de vots demanats a l’oficina de la nostra ciutat ha augmentat significativament ja que si habitualment demanaven usar el vot per correu els que treballaven el dia dels comicis, ara cal sumar-hi els que estaran estiuejant.

Així són molts els visitants que aquests dies són a la nostra ciutat de vacances les que han demanat poder exercitar el seu vot per correu i així no haver d’anar al seu lloc de residència habitual per votar en les eleccions generals d’aquest diumenge.

Segons les mateixes fonts, l’increment de la demanda del vot per correu  es nota especialment a l’oficina de S’Agaró, on es concetra força població estacional.

En el cas de l’Oficina de Sant Feliu el vot es podrà lliurar fins dijous a dos quarts de 3 del migdia.

El més llegit

I després