I després

Obertes les inscripcions per a la 34a Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

El proper 5 d’agost, coincidint amb la Festa Major de la ciutat, se celebrarà una de les clàssiques cites esportives de San Feliu, la Milla Popular .

Per poder-hi participar cal inscriure’s telemàticament a través del web curses.cat i hi ha temps fins el mateix dia de la prova a la tarda, sempre i quan no es  sobrepassin els 350 inscrits que és el nombre màxim de participants en aquesta prova. Ho explica Oriol Sierra, tècnic d’Esports de Sant Feliu de Guíxols.

La 34a edició de la Milla Popular tindrà com a punt de sortida i arribada el passeig de mar, just davant de l’Ajuntament, a partir de les 7 de la tarda, quan afluixa la calor, i s’hi pot inscriure qualsevol persona major de 3 anys a un preu de 2€ per participant.

Per la cursa d’enguany s’han planificat 9 categories; Des de la categoria caganius fins la categoria infantil, participaran nenes i nens barrejats. A partir de la categoria Cadet hi haurà una cursa femenina i una de masculina diferenciada. A més, cada categoria tindrà una distància diferent que va del circuit més curt de 250m, pels més petits, fins la milla completa pels més grans

L’any passat es van inscriure 250 participants i enguany s’ha previst un màxim de 350 corredors de totes les edats. Al web de Ràdio Sant Feliu trobareu l’enllaç per poder formalitzar la inscripció a aquesta tradicional cursa de poc més de 1.600 metres.

El més llegit

I després