I després

L’Ajuntament formalitza la creació de l’Àrea de vianants de la Zona Baixa del Casc Antic

Compartiu aquesta història

Ja fa temps que es parlava de la creació d’aquesta zona  per tal de reduir el trànsit rodat en aquesta zona del centre de la ciutat. Es tracta d’una àrea en la que només hi podran accedir alguns vehicles autoritzats, bàsicament d’emergència i residents, i en la que no es podrà estacionar.

L’àrea agrupa els carrers que hi ha entre el passeig de mar, la rambla del Portalet fins a Juli Garreta i el carrer Ferran Romaguera.

En aquesta nova zona la prioritat serà exclusiva pels vianants i quedarà prohibit circular-hi amb cotxes, bicicletes, patinets o altres vehicles de mobilitat personal.

Tot just ara s’ha formalitzat la creació i posada en marxa d’aquesta àrea, i un cop passat el període d’al·legacions ja començarà a funcionar aquesta àrea que estarà controlada per diferents càmeres lectores de matrícula que sancionarà aquells vehicles no autoritzats que accedeixin a l’àrea delimitada per a vianants.

Hauran de tramitar l’autorització els residents d’aquests carrers, els comerciants de la zona, els transportistes habituals.

El més llegit

I després