I després

El SI de Sant Feliu replica les més de 100 accions publicades pel govern de SFG

Compartiu aquesta història

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) de Sant Feliu ha distribuït als mitjans de comunicació una nota de premsa en la qual fa una rèplica a la publicació, per part del govern de Sant Feliu del que s’anomenava: 100 dies més de 100 accions, a través de la qual incideixen en la feina per fer que han llistat en la seva relació que reproduïm, textualment, tot seguit:

Cent accions per fer

Després de veure com l’Equip de Govern fa propaganda, en una contraportada del setmanari Àncora, de 100 accions fetes els primers 100 dies de mandat -accions de les quals està per veure, en alguns casos, la seva efectivitat -, volem fer alguns suggeriments per tal que aviat les accions fetes siguin 200 i, sobretot, que es notin en el dia a dia del ciutadà. Les primeres deu són:

1) Arranjar els bancs dels carrers Hèriz, Avinguda Canàries, Rambla Generalitat i Rufo que estan en molt mal estat, igual que els arbres que estan tombats.

2) Reparar les màquines per fer gimnàs de la Plaça Miquel Murlà, que estan força malmeses i algú s’hi pot lesionar – i no pas per haver fet massa esforços, precisament -.

3) Canviar les lluminàries del Parc de les Eres i dels carrers veïns (Eres, Bartrina, Muntanyès, …), entre d’altres, perquè estan fora de la normativa.

4) A la zona de les barbacoes de Mas Falgueres hi ha una porteria de la pista esportiva que no té la xarxa en bon estat i cal substituir-la o fer un pegat.

5) Treure la brutícia de la zona del pàrquing de darrere l’estació d’autobusos, a tocar del solàrium de la piscina,on hi ha des de fa molts mesos un cúmul de deixalles que s’estén fins a la paret posterior, a la ronda Narcís Massanes.

6) Assortir les zones de contenidors amb tota la gamma de reciclatge. No és normal que, tenint a tocar uns contenidors, hagis de fer un quilòmetre per trobar-ne un de la classe de deixalles que has de llençar.

7) Les senyeres de la barana de la platja estan totes descolorides i velles.

8) Cal restituir la senyera de la rambla Generalitat, que durant molt de temps onejava al costat del bust del President Irla.

9) Fer que, d’una vegada per totes, els carrers de la ciutat estiguin nets. Entre fulles, excrements d’animals, bosses d’escombraries rebentades, regalims diversos… aviat haurem de posar-nos mascaretes.

10) I deixem per últim l’anomenada “Cantonada de la Vergonya”, confluència entre els carrers Guadalajara i Av. Canàries, on hi ha acumulada una quantitat important de brutícia, amb l’agreujant de què es troba a vint metres del local de CiU a Sant Feliu, però sembla que fan la vista grossa…

En properes setmanes, deu més, perquè el ciutadà vegi que, tot i no estar representats a l’Ajuntament, som gent preparada, observadora i que vetlla per la imatge de la ciutat.

El més llegit

I després