I després

Aquest dimarts es convoca als veïns de l’Eixample a una reunió a l’Ajuntament de SFG

Compartiu aquesta història

Després de la reunió del Pla de Barris del passat divendres, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del seu alcalde, Joan Alfons Albó, convoca una nova reunió de la Comissió d’Urbanisme en la qual el batlle afirma que vol fer palès el seu compromís amb el desenvolupament del pla. Aquesta reunió tindrà lloc aquest dimarts, dia 11 d’octubre, a les 20’30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament i, per tant, es demana la presència del màxim de veïns.

En relació a aquest compromís, posaran a la disposició del projecte els tècnics municipals de les àrees vinculades amb el pla per tal que en tot aquest procés existeixi una major i millor planificació. Alhora, volen remarcar que la figura del responsable del Pla de Barris ha d’adquirir un paper important en la gestió i coordinació de l’execució d’accions i en el compromís de facilitar la informació i transparència amb el veïnat. Asseguren estar convençuts que a partir del pla de comunicació es podrà copsar un canvi significatiu en relació a la transparència necessària.

En aquesta Comissió d’Urbanisme s’exposarà la diagnosi de les mancances urbanes al barri del Puig, on es conclouen unes prioritats segons el criteri tècnic (en referència a paviments, voreres, mobiliari urbà, serveis urbanístics en carrers, etc.). Aquesta és, per tant, una convocatòria molt important, ja que a partir d’aquest criteri tècnic el veïnat té la facultat d’incidir en les prioritats per gestionar els recursos econòmics.

 

El més llegit

I després