I després

El CAP de Sant Feliu atendrà les urgències del de Platja d’Aro que es tanca a les nits

Compartiu aquesta història

El Centre d’Assistència Primària (CAP) de Platja d’Aro tancarà a les nits a partir del proper dilluns per la qual cosa els seus usuaris es derivaran al de Sant Feliu de Guíxols.

Des d’aquesta data estarà obert des de les vuit del matí fins a les nou del vespre cada dia de l’any, inclosos dissabtes, diumenges i festius, excepte durant l’estiu, en què el CAP funcionarà les 24 hores del dia. Fora d’aquest horari, els usuaris hauran de trucar al telèfon 902111444 per a informació, al 112 per a les urgències o adreçar-se directament al CAP de Sant Feliu D’aquesta manera, Salut continua la reordenació de l’atenció urgent impulsada des de l’estiu amb el tancament del CAP de Bàscara i d’ambulatoris d’El Ripollès, La Garrotxa i La Selva.

Segons el Departament de Salut es tracta d’una ordenació de l’atenció urgent que s’ofereix des dels CAP per potenciar la seva sostenibilitat, eficiència i millorar la capacitat de resolució i atenció domiciliària. Amb aquest procés d’ordenació, Salut assegura que garanteix l’atenció primària als usuaris amb els mateixos criteris de qualitat i de resolució, mantenint equips de professionals amb una sòlida experiència. El Consultori Local de Castell d’Aro mantindrà el seu horari normal.

El més llegit

I després