I després

El Centre La Campana de SFG lliura divendres els microcrèdits a l’emprenedor

Compartiu aquesta història

El Centre de Formació Casa la Campana de Sant Feliu Guíxols, reunit el jurat del que formen part personalitats independents, ha decidit atorgar els Microcrèdits a l’Emprenedor 2011. L’acte d’entrega d’aquests, tindrà lloc el dia 14 del proper mes d’octubre i en el decurs del qual se sabran quins han estat els guanyadors d’aquest any. Hi estaran convidats els més de 2500 alumnes i ex_alumnes que han passat per les aules del centre al llarg de tots aquests anys.

Cal recordar que aquests Microcrèdits consisteixen en una dotació de 7.200 euros per als alumnes i ex_alumnes del centre, que tenen la intenció de muntar o d’ampliar el seu negoci a través de l’autoocupació.

Els Microcrèdits a l’Emprenedor estan dividits en dues categories, amb dos premis cadascuna. Es premiaran els projectes de nova creació, que rebran 600 euros a fons perdut i 1.200 per tornar en el termini de dos anys sense cap interès. En el cas de projectes d’ampliació, es dotaran amb 1.800 euros, que s’hauran de tornar, però, en dos anys, sense interès.

Conscients que l’emprenedoria és un element clau per al futur de l’economia del nostre país, després de molts anys de dedicació a la formació professional ocupacional i amb la vocació des dels inicis de treballar “pel progrés de les persones”, el centre de Formació Casa La Campana, va crear aquests Microcrèdits el passat mes d’abril de 2011.

El Centre, que des del febrer de 2003, està certificat en Qualitat UNE-EN-ISO-9001, amb els seus formadors treballa en la formació de base i la qualificació en les diferents àrees d’activitat i gestió de les organitzacions, adaptant-se de forma continuada als canvis de l’entorn, d’acord amb les prospeccions realitzades continuadament per la recerca de les necessitats que tenen tant les empreses, com els treballadors o els que es troben en situació d’atur.

Aquesta és, donades les actuals circumstàncies econòmiques, una aposta pels seus alumnes i ex_alumnes, amb l’objectiu de seguir treballant pel progrés de les persones, amb la dinamització i la promoció de la seva iniciativa emprenedora, com a font de reinserció al món laboral a través de l’autoocupació i també com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball a la zona del Baix Empordà.

El Cap del Consell Rector del Centre Casa La Campana, el Sr. Xavier Campasol Teixidor, donada la qualitat de les iniciatives presentades, no descarta atorgar algun reconeixement extraordinari a persones que a pesar de la seva edat i temps difícils han sabut reinventar-se.

El més llegit

I després