I després

El SI continua recopilant accions pendents a la Ciutat que trasllada al Govern de SFG

Compartiu aquesta història

Com si es tractés d’una sessió pública de precs i preguntes, Solidaritat Catalana per la Independència (SI), de Sant Feliu de Guíxols, torna a publicar una bateria de propostes per millorar la Ciutat a través dels quals insta al Govern solucionar-les atès que es considera que es millorarà la imatge global del municipi tot i que lamenten que les del primer llistat no han estat ateses.

Aquesta iniciativa va néixer com una rèplica a les més de 100 accions que va publicar el govern en recopilar els treballs i gestions realitzats durant els primers cent dies de mandat. Els deu punts en els quals el SI demana en aquesta ocasió que s’intervingui són els següents:

11) Preguntar-se què hi fa la caseta d’informació turística dels jardins Juli Garreta 365 dies l’any sense cap treballador a l’interior per guiar els visitants. I després de preguntar-s’ho, actuar (treure-la o posar-hi un treballador).

12) Preguntar-se per on passa el vianant quan, passejant per la vorera del carrer Concepció, davant la seu de l’antiga Fecsa, o pel carrer Dos de Maig o pel carrer Gravina, es troba un pal d’electricitat que li barra el pas. I els ciutadans amb cadira de rodes?

13) I parlant de voreres, hi ha uns contenidors que hi barren el pas al carrer de la Llibertat (on hi ha la seu antiga de la SARFA) i al carrer de Goya. I això ja ho reivindicàvem en campanya electoral!

14) Al carril bici paral·lel a la Ronda Joan Casas hi ha un seguit de fanals trencats que poden posar en perill la integritat dels ciclistes per manca de llum.

15) Al pàrquing municipal de l’antic club de tennis hi ha dues barques abandonades que treuen llocs d’estacionament als vehicles. No podem creure que no es puguin “guardar” a un altre lloc.

16) I en un altre pàrquing municipal, el de La Corxera, a pocs metres de la seu de la Policia Local, hi ha diversos vehicles en estat d’abandonament, el més flagrant un 4×4 blanc a tocar de la paret posterior del pàrquing. I per més inri, serveix d’amagatall d’indigents.

17) Els senyals de càrrega i descàrrega dels carrers Hèriz, Rambla Generalitat i Avinguda Canàries són d’estètica antiga, amb informació escassa i diferents de les de la resta de la ciutat. Perquè no hi ha una uniformització de la senyalització arreu?

18) Creiem que la pàgina web de l’Ajuntament no és gaire atractiva per un visitant. Costa trobar-hi informació bàsica de la ciutat i no ofereix suficient confiança a un turista potencial per tal que vingui a la nostra ciutat. Molta informació és obsoleta, com la d’alguns enllaços.

19) I deixem per últim lloc el tema dels semàfors, que estan en molt mal estat. Alguns estan sense visera i això en dificulta la visió, d’altres estan mal col·locats i d’altres directament abandonats. Cal fer un seguiment del manteniment d’aquests elements de seguretat.

20) En aquest sentit, crida l’atenció el de la carretera de Girona amb Santa Magdalena en sentit de baixada, des de lluny ni es veu perquè el tapen uns rètols.

En fi, ja ho veuen, no tot són flors i violes a la nostra ciutat. Hi ha certes coses a les quals no se’ls pot treure l’ull de sobre. Ja fa massa que duren. I aquí estem, per dir-les i per vetllar que es solucionin.

El més llegit

I després