I després

El regidor d’Educació de Sant Feliu Salvador Calabuig explica com serà el funcionament de les escoles a partir de setembre

L'activitat escolar del curs 2020-2021 es dibuixa bastant allunyada dels plantejaments inicials, sense tantes mesures excepcionals com es preveia en un principi. Ho explica en declaracions Salvador Calabuig.

Compartiu aquesta història

El Govern de la Generalitat de Catalunya va anunciar fa uns dies les bases del nou funcionament de les escoles a partir del setembre. L’activitat escolar del curs 2020-2021 es dibuixa ara bastant allunyada dels plantejaments inicials, i sembla que finalment no comptarà amb tantes mesures excepcionals com es preveia en un principi.

Per exemple, les ràtios d’alumnes per aula es mantindran en 25 en el cas de primària i 30 pel que fa a secundària. Sempre en grups estables, però sense necessitat de mantenir la distància interpersonal ni de mascaretes.

Escolta aquí sota les declaracions del regidor de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Salvador Calabuig ▼

El més llegit

I després