I després

Comencen sessions de ‘gimnàstica a la platja’ a Sant Feliu de Guíxols

Ja s’ha donat el tret de sortida a les sessions de gimnàstica a la platja que organitza l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a la platja del sota el Palm Beach (Rius i Calvet). Aquest dimecres dia 1 de juliol s’ha dut a terme la primera sessió i la proposta s’oferirà al llarg de tot l’estiu, de dilluns a divendres, cada dia de 8h a 9h del matí i fins el 31 d’agost.

Compartiu aquesta història

Ja s’ha donat el tret de sortida a les sessions de gimnàstica a la platja que organitza l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a la platja del sota el Palm Beach (Rius i Calvet). Aquest dimecres dia 1 de juliol s’ha dut a terme la primera sessió i la proposta s’oferirà al llarg de tot l’estiu, de dilluns a divendres, cada dia de 8h a 9h del matí i fins el 31 d’agost

Aquestes sessions estan dirigides per Maribel Mas, monitora de gimnàstica rítmica i monitora d’oci, temps lliure i manteniment per la gent gran. Mas explica que a les classes es treballa l’expressió corporal, l’elasticitat del cos, la força als braços, cames, abdominals i l’equilibri. És una activitat gratuïta enfocada al manteniment del cos. 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras explica que es tracta d’una activitat que s’organitza cada any des del Departament d’Esports de l’Ajuntament i que consisteix a fer un seguiment de la gimnàstica que es realitza durant l’hivern als centres cívics de la ciutat. A més, afegeix que ‘aquest any aquesta activitat anirà molt bé a el col·lectiu de la gent gran, que ha resultat ser el més castigat durant el confinament i ara necessita activitats que els facin tornar a la realitat’.

El més llegit

I després