I després

Les platges de Sant Feliu ja disposen de baranes a l’aigua

Dimarts 30 de juny es van instal·lar les baranes dins l’aigua a les dues platges de Sant Feliu de Guíxols: a la platja de Sant Feliu i a la de Sant Pol. Se n’han col·locat 3 a cada una d’elles per facilitar l’accés a l’aigua a les persones amb mobilitat reduïda. També s’ha instal·lat les línies de vida, les cordes subjectades a les boies, que serveixen també de suport per sortir de l’aigua.

Compartiu aquesta història

Dimarts 30 de juny es van instal·lar les baranes dins l’aigua a les dues platges de Sant Feliu de Guíxols: a la platja de Sant Feliu i a la de Sant Pol. Se n’han col·locat 3 a cada una d’elles per facilitar l’accés a l’aigua a les persones amb mobilitat reduïda. També s’ha instal·lat les línies de vida, les cordes subjectades a les boies, que serveixen també de suport per sortir de l’aigua.

La regidora de platges Marife Larragay explica que: “Les baranes són molt necessàries per tal que la platja sigui accessible per a tothom, també per aquelles persones que tenen la mobilitat més reduïda. Cal que se sentin segurs a l’hora d’entrar i sortir de l’aigua.”

El més llegit

I després