I després

EL PSC VOL EDUCACIÓ SENSE RETALLADES

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres 13 de maig el PSC dedica la diada de campanya electoral a l’educació amb la visita a les escoles bressol i els centre educatius. Hores abans enviava als mitjans la següent nota de premsa:
“Ben aviat sabrem si els ciutadans de Sant Feliu estem d’acord o no les retallades que ha fet CiU a l’educació, la sanitat i als serveis públics en general. A la nostra ciutat, les decisions del govern de Mas i dels partits que li donen suport no sols han afectat als centres educatius de primària i secundària, tal com han manifestat amargament les Associacions de Mares i Pares. També han suposat un cop dur per a les llars d’infants i per l’Escola Municipal de Música que han perdut ajuts de la Generalitat.
Com que una altra manera de tractar l’educació és possible, i així ho hem demostrat els socialistes a la ciutat, farem de l’educació un dels pilars importants de la nostra acció de govern. Hem d’assegurar l’accés de totes les nenes i nens de 2 anys a les llars d’infants, perquè aquesta edat és bàsica per garantir la igualtat de d’oportunitats en educació. Tornarem a treballar conjuntament amb els centres educatius per atendre les seves necessitats tant educatives com de serveis socials. Les escoles i instituts necessiten tenir l’ajuntament al seu costat sempre, no només en època electoral.

Centre d’Arts Escèniques i Música
Les retallades han arribat fins i tot a la construcció del nou edifici de l’institut Sant Elm, que es farà a la Ronda. Els ciutadans de Sant Feliu hauran de pagar part de les despeses que li pertoquen a la Generalitat. Així ho ha acceptat l’actual govern municipal. En lloc de defensar els interessos de la ciutat, celebren que la Generalitat no pagui el que li toca i ens ho presenten com un èxit. Els socialistes estem d’acord en que l’ajuntament aporti diners a la nova construcció, però no per estalviar diners a la Generalitat sinó per millorar el projecte. Amb l’aportació del Municipi crearem un Centre d’Arts Escèniques i Música que respondrà a les necessitats del Batxillerat d’Arts de l’institut. Les seves instal·lacions i produccions es compartiran amb la ciutat i amb les entitats de Sant Feliu. Aquest centre de creació artística ha d’estar al servei de l’escola de música, les corals, grups de música, els grups teatrals. els esdeveniments culturals pel que destaca la ciutat. L’aportació municipal, també ha de servir, si cal, per afavorir la implantació de nous cicles formatius relacionats amb les telecomunicacions, els dispositius mòbils, i donar oportunitat d’ocupacions de qualitat als futurs treballadors, tal com demana l’AMPA i el professorat.
Afavorir a l’educació de Sant Feliu, és possible! És el compromís de qui ja ho ha demostrat. El compromís de Josep Melcior Muñoz i el seu equip!

El més llegit

I després