I després

GUÍXOLS DES DEL CARRER ES DIRIGEIX A L’ANC

Compartiu aquesta història

Nota de Guíxols des del carrer) “La candidatura Guíxols des del Carrer – Entesa, i davant una nota que ha difós Guíxols per la Independència-ANC on, de manera manifesta, demana el vot per CIU, CUP, ERC, MES o TSF vol fer constar la seva resolució de 8 de maig, que es reenvia amb aquest correu, on, i de manera manifesta, queda clara la nostra voluntat de ruptura amb el règim anterior i de permanència a l’Associació de Municipis per la Independència. Guíxols des del Carrer no va signar el manifest perquè, majoritàriament, no compartia l’últim punt del mateix on es diu que haurem de “facilitar l’elecció com a alcalde o alcaldessa del cap d’una de les llistes que incloguin aquests punts…” Nosaltres entenem que l’ANC no ens pot condicionar la nostra futura política de pactes, en el cas que aquesta arribi. Comentar, també, que persones compromeses amb la nostra candidatura han signat, de manera individual, el manifest. Finalment, volem recordar el caràcter cívic, transversal i integrador que hauria de tenir l’ANC.

Contingut de la carta adreçada a l’ANC
Benvolguts companys i companyes de l’ANC de Sant Feliu / Guíxols per la indendència,
La plataforma ciutadana “Guixols des del Carrer”, que es presenta a les eleccions municipals amb el suport de Procés Constituent, Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa, entén que la situació social i política actual viu canvis transcendentals que marcaran el nostre futur. En aquest escenari, és on el municipalisme que nosaltres defensem ha de ser capaç d’impulsar els canvis amb la participació de tothom, sense exclusions. La superació de l’actual sistema amb la ruptura del marc constitucional del 78 , de la monarquia, de la corrupció derivada del règim, i de la defensa del procés sobiranista i del dret a l’autodeterminació, inclosa la independència, són objectius bàsics d’un nou procés constituent que hem d’obrir entre totes i tots des de baix.
“Guíxols des del Carrer” comparteix l’esperit cívic, transversal i apartidista de l’Assemblea Nacional Catalana i, en cap moment, es planteja posar en qüestió la continuïtat del nostre ajuntament a l’Associació de Municipis per la Indepèndencia.
“Guíxols des del Carrer” ha fet difusió entre les seves persones adherides de la campanya “Els ajuntaments per la independència” convidant a les persones que configuren la candidatura a adherir-se de manera individual al manifest de la campanya l’ANC.
Sant Feliu de Guíxols, a 8 de maig de 2015.

Article d’El Punt Avui sobre un acte de GDC, premeu al PDF: GDC PUNT

El més llegit

I després