I després

El proper 4 de juliol al Teatre Municipal, Andreu Buenafuente inaugurarà el “Singlot Festival” fent homenatge al desaparegut còmic Pepe Rubianes

Els propers 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del Singlot Festival, un festival creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019. Una mostra del millor talent nacional d’humor i comèdia on també s’impulsen nous projectes de companyies emergents i consolidades durant quatre dies arran de mar.

Compartiu aquesta història

Els propers 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del Singlot Festival, un festival creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019. Una mostra del millor talent nacional d’humor i comèdia on també s’impulsen nous projectes de companyies emergents i consolidades durant quatre dies arran de mar. El tret de sortida es farà el proper 4 de juliol a les 19.30 hores al Teatre Auditori Municipal Narcis Masferrer de Sant Feliu de Guíxols amb entrada gratuïta. Andreu Buenafuente inaugurarà el Singlot Festival fent homenatge al desaparegut còmic Pepe Rubianes.

Si alguna cosa té d’especial el Singlot d’aquest 2019 és que estan de celebració. De celebració pels 5 anys que compleixen com a un dels pocs festivals de teatre d’humor de l’Estat i de celebració per donar les gràcies al Pepe per tot el que va fer per a la comèdia d’aquest país. Aquest any es compleixen 10 anys de la seva mort i des del Singlot Festival volen fer-li un homenatge atorgant-li el Singlot d’honor com a símbol d’admiració i de reconeixement per haver sigut un dels millors còmics d’aquesta terra; el còmic del poble, el còmic més proper, el còmic més anàrquic, el més imprevisible i sobretot, el més lliure.

Per seguir apuntalant la seva memòria, ja de per si gegantina. Per seguir allargant l’ombra del seu personatge en la que alguns es resguarden molt sovint. Per refugiar-se quan les amenaces semblin més poderoses que el gaudi. O senzillament per riure. Perquè, al final, es tractava d’això. Riure, cony!» escriu Andreu Buenafuente.

Més informació a singlotfestival.com

El més llegit

I després