I després

Inaugurada a Sant Feliu de Guíxols l’exposició “La fi és el principi. Pràctiques funeràries a la Catalunya prehistòrica”

Ahir dijous 6 de juny de 2019 es va inaugurar l’exposició “La fi és el principi. Pràctiques funeràries a la Catalunya prehistòrica” al Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols, que va comptar amb la participació d’Anna maria Garrido, conservadors del Museu d’Arqueologia de Catalunya i de la visita guiada del comissari de l’exposició i director del Museu de Gavà, Josep Bosch.

Compartiu aquesta història

Ahir dijous 6 de juny de 2019 es va inaugurar l’exposició “La fi és el principi. Pràctiques funeràries a la Catalunya prehistòrica” al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, que va comptar amb la participació d’Anna maria Garrido, conservadors del Museu d’Arqueologia de Catalunya i de la visita guiada del comissari de l’exposició i director del Museu de Gavà, Josep Bosch.
L’exposició es podrà veure als espais del Museu d’Història a l’Antic Hospital fins al 29 de setembre.
Conté peces procedents d’una vintena de museus catalans, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols. A més de fotografies i videos tan actuals com els que es refereixen a la guerra de Síria.

El més llegit

I després