I després

El projecte de cohabitatge sènior començarà la reforma de l’antic Jecsalis abans de l’estiu

Compartiu aquesta història

El projecte de cohabitatge sènior Walden XXI, que vol ser una alternativa cooperativa, autogestionada i sense afany de lucre a les residències privades tradicionals, començarà la reforma de l’antic hotel Jecsalis de Sant Feliu abans de l’estiu.

Aquest projecte de convivència, sota el paraigua de la cooperativa Sostre Cívic i que es va començar a gestar l’any 2017, iniciarà la reforma de l’antic hotel de la carretera de Girona on s’hi ubicaran els 32 apartament previstos dins l’edifici. Així ens ho explica Josep Maria Ricart, membre de la comissió de comunicació del projecte.

 

Segons explica Ricart, aquest projecte és “sobretot” una resposta a les residències privades tradicionals.

 

De moment, els usuaris que ja formen part del projecte tenen una edat que va dels 57 fins a vora els 70 anys. A l’edifici, a més dels apartaments, també hi haurà diversos serveis adaptats als usuaris que tinguin necessitats específiques. El projecte Walden XXI encara disposa d’algunes places per ser ocupades. Les persones interessades en saber més sobre la iniciativa o de formar-ne part, es poden posar en contacte a través del correu electrònic info@walden21.sostrecivic.cat

El més llegit

I després