I després

Jornada sobre ciutats creatives i el seu paper en una regeneració urbana sostenible, aquest dissabte

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 25 de març tindrà lloc al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, a la Sala Abat Panyelles, una jornada dedicada a les ciutats creatives i el seu paper en una regeneració urbana sostenible. Comptarà amb ponents que tenen llarga experiència en estratègia i que han estat responsables, en molts casos, de la transformació del territori, la cultura i la sostenibilitat. La intenció d’aquestes jornades és donar a conèixer de prop les diferents propostes realitzades arreu del país, com s’han desenvolupat i com s’avaluen. La jornada és amb entrada lliure.

La primera activitat començarà a les 10 del matí amb ‘Interconnexions: Cultura, Turisme, Indústries Creatives’. Els ponents seran José Antonio Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona; Fuensanta Nieto i Enrique Sobejano, fundadors de Nieto-Sobejano Arquitectes, autors del projecte del futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu; i Caroline Couret, directora Creative Tourism Network.

A partir de les 12 del migdia es tractarà el rol de la cultura en els plans estratègics de transformació del territori. En parlaran Alfonso Gil, senador i exprimer tinent alcalde de Bilbao (Projecte Guggenheim Bilbao); Javier Ferrer, gerent del Museo Carmen Thyssen Málaga (Projecte Museo Carmen Thyssen Málaga) i Josep Melcior Muñoz, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Feliu.

D’altra banda, a partir de la 1 de la tarda, a la Sala Abat Sunyer del Monestir, s’emetrà el programa ‘Tot és comèdia’ de SER Catalunya, on es reflexionarà sobre la creativitat, la cultura i el futur de les ciutats.

El més llegit

I després