I després

El Porta Ferrada guanya el Premi Arc a la millor programació

Des de l'Ajuntament ja s'està treballant en la redacció de les bases del concurs d'on sortirà l'empresa que gestionarà el festival a partir del 2025

Compartiu aquesta història

El Festival de la Porta Ferrada ha obtingut el Premi Arc a la millor programació de festival i/o cicle de concerts de mitjà o gran format atorgat per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. La 21a edició d’aquests guardons ha tingut lloc al Palau de Congressos La Llotja de Lleida aquest passat dimecres 29 de novembre.

El regidor responsable del festival, Josep Saballs, recorda que l’any passat ja varen obtenir una menció especial als premis Ondas i ara, reben aquest reconeixement de la indústria catalana de la música.

Saballs destaca que aquest proper any és un repte pel Porta Ferrada i explica que ja s’està treballant en la redacció de les bases del nou concurs per triar l’empresa que gestionarà el Porta Ferrada a partir del 2025.

Josep Saballs també té un record per l’Albert Mas, “un personatge i una figura molt reconeguda i de prestigi en el món de l’espectacle” que havia estat en els darrers temps gerent d’Arc i qui també havia fet la tasca de programador de la Festa Major de Sant Feliu en les dues darreres dècades.

El més llegit

I després