I després

Cine-Filo projectarà el film ‘1984’ amb posterior diàleg amb el professor de filosofia Àlex Agustí Polis

L'activitat se celebrarà al Monestir de Sant Feliu, a la Sala Abat Panyelles, el 14 de desembre a les 16:30 hores

Compartiu aquesta història

El dijous 14 de desembre tindrà lloc una nova edició del Cine-Filo amb la projecció del film ‘1984’, una activitat que es farà a la Sabal Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir, a partir de les 16:30 hores. Un cop acabada la projecció, hi haurà un diàleg amb el professor de filosofia Àlex Agustí Polis.

Amb aquesta iniciativa educativa es vol incitar al pensament crític mitjançant el cinema. Amb la projecció d’aquest film basat en l’obra de George Orwell i dirigit per Michael Radford, es vol fer reflexionar als assistents sobre una societat sotmesa al totalitarisme.

Martina Ize, alumna del grau de filosofia de la UDG, ens parla de les altres qüestions que es plantegen amb la pel·lícula.

Aquest projecte neix de la col·laboració de l’INS Sant Feliu de Guíxols, la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit i l’Associació Filosofia Ara i actualment és un cicle que s’inclou dins el programa ‘Educació 360, educació a temps complet’ de l’Àrea de Coneixement i Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu.

El més llegit

I després