I després

NOMENEN A LA QUIMETA FILLA PREDILECTA

Compartiu aquesta història

En el segon punt de l’ordre del dia del Ple Municipal Ordinari que es va celebrar dijous, es va aprovar el nomenament de la pintora i ceramista Quimeta Serra coma Filla Predilecta de la Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.
Aquesta distinció, que anteriorment ha recaigut en altres personatges que han contribuït amb les seves aportacions artístiques i intel·lectuals al reforçament de la identitat ganxona, ja ha recaigut anteriorment en altres personatges com Lluís Palahí i Narcís Masferrer i és un reconeixement que, a proposta de l’alcaldia, s’imposa en aquesta ocasió en la ceramista ganxona que compta amb obres amb imatges de Sant Feliu arreu dels cinc continents.
Quimeta Serra, que acaba de complir 87 anys, encara ofereix exposicions, treballa en el seu taller de la Pineda Fosca i el mes d’agost va oferir una exposició a l’Antic Hospital.
El mes d’octubre se li oferirà un reconeixement públic al saló de sessions i al pati de la casa consistorial que comptarà amb una obra (foto) que fa unes setmanes va donar a l’alcalde, Carles Motas perquè formi part de la col·lecció d’artistes locals que pengen de les parets de l’Ajuntament.

El més llegit

I després