I després

CERÀMICA NEGRA A FIRA DE BARCELONA

Compartiu aquesta història

Enguany la Fira Expo Hogar, que es va celebrar entre els dies 19 i 22 de setembre, va disposar d’un nou espai d’activitats al marge dels expositors. Per tal de dinamitzar l’oferta expositiva del saló es va crear el SEE (Special Expert Event), un espai amb un ampli programa d’activitats i conferències pensades especialment per als visitants. El SEE i el seu programa varen estar dissenyats per Blai Puig- membre de la Junta Tècnica del Museu i artífex del Seminari de ceràmica negra- i Anna Riba.
Entre les activitats, hi ha una exposició sobre l’Escola Massana i els Seminaris que desenvolupa al territori, com és el cas del Seminari de ceràmica negra, arran de la col.laboració entre aquest centre de formació en art i disseny, i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols-Museu d’Història.
ExpoHogar ha comptat amb més empreses que el passat 2014, que han exposat objectes de regal, interiorisme, bijuteria i complements de moda. Es calculava que l’assistència voltaria pels 13.000 assistents.
A l’imatge: Blai Puig, Gemma Amat (Escola Massana), Sílvia Alemany (Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols) i Jaume Marcó de Ceràmiques Marcó de Quart (on es desenvolupa part del Seminari).

El més llegit

I després