I després

El Pirata Canut actua diumenge al Teatre Montclar

Compartiu aquesta història

El teatre del Centre Excursionista Montclar (C.E.M) obre les portes, aquest diumenge 11 de novembre, per donar continuïtat a la temporada d’espectacles infantils iniciats al 2011. La secció Espectacles, des de llavors, confecciona un calendari d’actuacions basat en la contractació de companyies d’espectacles, principalment de la província de Girona i de la resta del territori català, per realitzar una programació anual.

En aquesta ocasió l’oferta d’espectacles es centra en una programació infantil fixa, d’un cop al mes, els diumenges tarda a les 18:00h. La bona acollida per part de la ciutadania ha impulsat la continuïtat de la secció d’Espectacles en la seva activitat, tot consolidant un nou espai escènic a Sant Feliu de Guíxols.

Estrena la temporada l’obra de teatre infantil “El pirata Canut” interpretada i dirigida per l’actor gironí David Planas. “El pirata Canut” és la història d’un pirata que torna a Sant Feliu, des d’on en va marxar fa molts anys, per explicar-nos com és que es va fer pirata i com va aconseguir el seu vaixell i la seva tripulació. Ara com que comença a ser gran i cada cop ha de pagar més impostos per navegar, ha decidit deixar el mar i dedicar-se a recórrer terra ferma explicant contes que ha recollit en els seus viatges.

L’espectacle començarà a les 18h i té una durada de 50 minuts. Seguidament, petits i grans, podran gaudir d’un berenar a l’espai ”La Kafeta” amb preus molt assequibles.

Podeu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del Centre Excursionista Montclar al web: www.cemontclar.cat.

 

 

El més llegit

I després