I després

Dissabte inauguració exposició a la Casa Irla

Compartiu aquesta història

El proper dissabte dia 10 de novembre a les 19 h s’inaugura a la Casa Irla l’exposició d’art “Com nosaltres. Recull de dibuixos i escultures” de Teresa Riba que restarà exposada fins el 5 de gener. Diu l’autora que “són personatges que senten, que miren, que juguen. Son reflexes de nosaltres mateixos”.

L’accés és gratuït i hi haurà pica-pica per als assistents. Més informació trucant a Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o adreçant un correu a casa@irla.cat

Teresa Riba Igualada, 1962.

Escultora llicenciada des de 1985 amb gran participació en exposicions a Espanya i Europa i realització d’obra per a alguns organismes públics.

Com a molts altres escultors figuratius les seves exposicions van acompanyades de dibuixos en gran format amb demostrat coneixement anatòmic i domini de la forma.

Les seves investigacions se centren en la plàstica derivada de les emocions humanes, en les formes i els personatges d’acord amb determinats tipus de sentiments, aprofitant les edats i els gèneres per expressar directament emocions naturals, en cossos de musculació forçada.

Algunes vegades ho complementa amb suports per elevar les peces com és el cas de la sèrie de nens, parets per recolzar-les de forma natural o bé objectes d’ús com els telèfons mòbils que ens suggereixen situacions ja comunes i ordinàries entre els adolescents.

Les seves escultures conviden a la reflexió, a despertar sentiments concrets entre els espectadors.

Teresa Riba reivindica la plàstica objectual i el sentiment de l’experiència estètica fonamentat en la bellesa del cos humà,reforçant la mirada com a finestra dels sentiments profunds de l’ésser.

El més llegit

I després