I després

EL NOU GUÍXOLS ARENA VA PRENENT FORMA

Compartiu aquesta història

Les obres del Guíxols arena que es varen iniciar el 16 de maig avancen a molt bon ritme i aquests darrers dies s’han publicat un parell de fotografies que mostren els operaris que estan encofrant part de la graderia mentre s’enllesteix el primer tram.

Els primers treballs es varen dedicar a anivellar la diferència de més de 6 metres que hi havia entre una banda i l’altra, sobrant de terra que es va utilitzar per anivellar el nou aparcament de Can Rosselló.

El darrer tram consistirà en acabar amb la pavimentació asfàltica, i serà just després quan s’hi faran sortir les pistes poliesportives projectades.

L’empresa Amsa, experta en nombroses obres públiques, està portant a terme els treballs que tindran un cost de 410.000 euros més IVA i que clouran a finals d’estiu.

En el cas que continuïn a aquest ritme no es descarta que durant la primera quinzena de setembre es pugui procedir a la seva inauguració amb una gran festa.

Des del govern es destacava a l’hora de presentar el projecte, la polivalència d’aquest gran espai obert a l’aire lliure, urbanitzat i endreçat, que permetrà que s’hi puguin realitzar diferents activitats, atès que hi hauran dues pistes esportives, un aparcament per a 160 turismes i una zona d’autocars, entre altres.

Es subratllava que tots els usos poden conviure sense problemes, i tots es complementen. La proximitat del pavelló poliesportiu Carles Nadal, l’institut de secundària o el cap de futbol annex, fan que pugui ser utilitzat per diferents col.lectius.

També es puntualitzava que la zona és fàcilment divisible per acollir diferents esdeveniments de tots tipus.
 

El més llegit

I després