Dijous es fa la presentació al restaurant El Ginjoler del Monestir, d’una nova edició del Singlot, una idea d’Andreu Buenafuente per a la seva productora “El Terrat”

A Ràdio Sant Feliu hem entrevistat al polifacètic presentador perquè ens aporti informació sobre aquest festival encastat dins del Porta Ferrada i ens declarava el següent: “ Jo sempre dic que això del Singlot és com molt amable i molt volgut, porta dos anys i sembla que en faci més. Tot el que comuniquem és bo, és comèdia i mai no pot sortir malament.

Hem fet moltes coses pel poc temps que portem, varem fer un primer any, quan encara no era Singlot, on col·laboràvem amb The Project al Porta Ferrada.

El primer any que podríem dir que es va definir i consolidar fou l’any passat i encara és molt jove però ja varem sentar unes bases sòlides. No és molt gran, allò de tres o quatre setmanes, sinó de només tres dies però on es toquen tots els pals.

Aquest any tenim a Goyo Jiménez com a espectacle gran, li donem un premi a Leo Bassi, portem coses que recomano com ara El rey , que és un espectacle del Teatro del Barrio, els antics Animalario, que està triomfant a Madrid, que és el millor del teatre independent espanyol, basat en la figura del rei, amb Alberto San Juan i que és d’assistència obligada.

També tenim els Illana Teatre que presenten un cabaret petit, portem al Fermí Fernández amb un espectacle una mica inclassificable, El sommelier, on es pot menjar i beure i en Marc Martínez que debuta amb un espectacle en solitari on explica la seva vida.

En les anteriors edicions hem estat molt ben rebuts i tornem a venir il.lusionats per compartir molts bons moments amb la gent de Sant Feliu durant aquests tres dies que farem estada a Sant Feliu de Guíxols”.

Programa a: http://www.singlotfestival.com