I després

El noi de Badalona desaparegut, que es buscava per Sant Feliu, va aparèixer mort a Franciac

Compartiu aquesta història

El cos sense vida del noi que fa uns dies era buscat per la costa de Sant Feliu de Guíxols i Tossa de Mar (des d’on havia fet una trucada a la seva psicòloga per dir-li que tenia una recaiguda) fou trobat mort dins d’un pou a Franciac, al costat de la carretera N-II. Es tracta de Daniel Adrián Sánchez, un badaloní de 30 anys que estava desaparegut des del 4 de juliol.

Segons la seva xicota Marta, en aquesta data s’havia desplaçat en cotxe fins a Tossa de Mar, on la família hi té un pis de segona residència, per “reflexionar” després d’haver estat acomiadat a conseqüència d’un ERO (Expedient de Regulació d’Ocupació) aplicat per l’entitat bancària on treballava.

Segons la noia, en Daniel estava molt atabalat per aquest motiu i afegia que durant molts anys s’havia estat tractant d’una depressió però que, en els darrers mesos, havia abandonat la medicació en trobar-se millor.

Fa uns dies els Mossos havien localitzat el seu vehicle a Caldes de Malavella amb les claus posades i l’interior cremat. Els agents varen pentinar aquella zona mentre que la família tenia un presentiment i ho feia pel seu compte per mar, seguint els penya-segats de la costa que va de Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar sense obtenir cap resultat.

El més llegit

I després