El proper dimecres 31 de juliol arriba a Sant Feliu el musical Grease Reloaded emmarcat dins el 57 Festival de Porta Ferrada.
La protagonista femenina de l’obra, Imma Soler, que fa el paper de Sandy que en la pel.lícula original interpretava Olivia Newton-John, és de Sant Feliu de Guíxols, tot i que fa temps que que viu a Barcelona per qüestions professionals.

La Imma ens explica que en aquest darrers mesos han realitzat 11 actuacions amb el musical i tots han estat sold out.
Es mostra molt il.lusionada per actuar a Sant Feliu, ”amb moltes ganes” de mostrar “un espectacle de dansa urbana que no s’ha vist gaire, ja que un musical solen ser cantants i ballarins”  i aquesta versió de Grease té “molt d’acting, però no hi ha paraules, no parlem, i això és un fet que el diferencia d’un musical tradicional”.

La ballarina ens comenta que “el que més hi predomina és la dansa urbana, tota la música és la de Grease, però hi han coses noves que heu de venir a veure. La gent surt encantadíssima i amb ganes de repetir”.
Sobre actuar a Sant Feliu, a casa seva, ens explica que “de moment estic bé”, referenit-se als nervis d’actuar a la seva ciutat, i que “sorprèn molt veure’m als cartells pel Passeig”.

L’equip de l’obra el formen 28 persones, que donen forma a la mítica pel·lícula de John Travolta i Olivia Newton-John, film que es manté com una de les grans fites del cinema musical. En aquesta obra, la història de Sandy i Danny és adaptada amb direcció de Mario & Cristian de la companyia Supa Staff.

Podeu consultar més informació o adquirir les entrades clicant aquí.