I després

Divendres 26 de juliol a les 19h presentació de “Mares de Sangre” a la Biblioteca.

Aquest divendres a les 19 hores a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols presentació del llibre "Mares de Sangre" de Xavier Martínez Babón, amb la presència de l'autor.

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a les 19 hores a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols tindrà lloc la presentació del llibre Mares de Sangre de Xavier Martínez Babón, acte que comptarà amb la presència de l’autor.
Aquest historiador i arqueòleg, amb una àmplia trajectòria professional en l’àmbit de l’egiptologia, fa gairebé quinze anys que ha fet realitat un dels seus somnis.

Una il.lusió que tenen molts arqueòlegs d’arreu del món és treballar sobre el terreny a Egipte, a la vora del Nil, a la recerca dels rastres de la mítica civilització dels faraons que tantes històries de tot tipus ha inspirat al llarg dels temps. Xavier Martínez, ha impartit diversos cursos sobre egiptologia al Monestir de Sant Feliu.
Ara canvia l’escenari. D’Egipte s’embarca en els vaixells de pirates que solcaven les aigües mediterrànies.

Aquest llibre abarca diversos personatges i indrets, entre ells un pirata de qui la història va lligada al Monestir de Sant Feliu de Guíxols en el segle XV, el Capità Joan Torrelles. A continuació podeu escoltar a l’autor.

El més llegit

I després