I després

Anna Castelló exposa al pati de l’Ajuntament fins el 4 d’agost

L’artista Anna Castelló està exposant des d’aquesta setmana les seves obres al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Castelló ens parla de la seva nova mostra que es titula Moments, que són “trossets de dies, d’hores i de mesos, de l’octubre fins al maig, quan començo a crear la col.lecció pensada per l’estiu, per Sant Feliu”.

Compartiu aquesta història

L’artista Anna Castelló està exposant des d’aquesta setmana les seves obres al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Castelló ens parla de la seva nova mostra que es titula Moments, que són “trossets de dies, d’hores i de mesos, de l’octubre fins al maig, quan començo a crear la col.lecció pensada per l’estiu, per Sant Feliu”.

La pintora vol destacar que aquest any l’exposició té alguna novetat, com que els quadres són una mica més grans. La temàtica segueix sent el mar, les veles, i “paisatges que tenim tant a prop, aquí davant mateix, quan sortim de casa”, i està conformada per quadres de pintura acrílica “molt dinàmica, molt espontània, amb molt d’impacte”.

Està previst que el darrer dia de la mostra es faci la rifa d’un quadre entre tota la gent que s’hi s’acosti.
El vernissatge està previst per aquest divendres 26 de juliol a les 7 de la tarda. Els horaris de visita són de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i les tardes de 17 a 21 hores.

El més llegit

I després