I després

El Museu d’Història rep als presidents dels col·legis oficials de metges de Catalunya

Entre els assumptes tractats hi havia la difusió que es fa de l'exposició sobre la figura del metge rural que es pot veure a l'Antic Hospital

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols ha rebut aquest dimecres al migdia la visita dels presidents dels quatre col·legis oficials de metges de Catalunya.  

Entre les diverses activitats realitzades, s’ha fet una reunió corporativa per conèixer com es difon des de la ciutat la col·lecció del Metge Rural, que actualment es pot veure en una mostra expositiva itinerant ubicada a l’Antic Hospital i que se centra en al figura del Doctor Martí Casals i les dures condicions de treball que tenia aquesta figura mèdica a la Vall d’Aro.

Els presidents dels col·legis han estat rebuts pel primer tinent d’alcalde i responsable de Patrimoni Cultural, Josep Melcior Muñoz, i la directora del museu de la ciutat, Sílvia Alemany.

El Museu d’Història de Sant Feliu i el Col.legi de Metges de Girona mantenen des de fa temps una relació fluïda a través de la Fundació Pasqual Prats.

El més llegit

I després