I després

450 motoristes de tot Europa participaran aquest cap de setmana al Trial Clàssic Costa Brava

Al Passeig del Mar s'instal·larà un camió pantalla on els assistents podran veure l'evolució en directe de les diverses proves

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana té lloc a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del trial de motos clàssiques que se celebrarà en diversos espais de la ciutat, dissabte i diumenge, i que està organitzat pel Moto Club 2d Trial Costa Brava.

En l’edició d’aquest any s’ha batut rècord de participants amb més de 450 motoristes provinents de tot Europa. Joan Comas, un dels responsables de la organització, ens parla de la prova.

Els recorreguts tindran lloc en diversos espais del municipi, que inclouen sectors de Pedralta, el Passeig del Mar o l’espai de trial de la ciutat, sumant una vintena en total.

Les proves començaran dissabte i diumenge al matí, cap a les 8.15 hores. La previsió és que els motoristes arribin al passeig cap a la 1 de la tarda de dissabte i a les 2, diumenge. Al mateix Passeig del Mar s’instal·larà un camió pantalla on els aficionats podran veure en directe com es van esdevenint les diverses proves. De cara al dissabte al matí se celebrarà una exhibició de bike trial al Passeig del Mar amb Peu a Baix.

El més llegit

I després