I després

El Museu d’Història prorroga l’exposició sobre el doctor Martí Casals i la figura del metge rural fins l’11 de febrer

La mostra explica com de dures eren les condicions laborals dels metges en l’àmbit rural i coincideix amb els 120 anys del naixement del doctor

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols ha prorrogat fins l’11 de febrer la mostra que es pot visitar des del passat novembre a la seu de l’Antic Hospital sota el nom de ‘L’art d’un metge de poble. En deute amb el metge rural. Als 120 anys del naixement del Dr. Martí Casals’.

En ella, els visitants poden conèixer com de dures eren les condicions laborals dels metges en l’àmbit rural. El fill del Dr. Casals, Pau Casals, recordava així la figura del seu pare durant la inauguració de l’exposició.

Tant a Sant Feliu de Guíxols com a tota la Vall d’Aro, el record del Doctor Martí Casals és el d’un metge que, sempre amb bicicleta, o amb la seva motocicleta Guzzi, recorria els camins del territori al servei dels seus habitants, fos quina fos la situació.

La mostra, de caràcter itinerant, està organitzada per la Comunitat de Municipis de la Vall d’Aro per a la Gestió del Centre del Metge Rural i ha comptat amb l’assessorament d’Alfons Zarzoso, professor universitari i qui va ser director del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya.

L’exposició es pot visitar a Sant Feliu de dimarts a dissabte de 11 a 13 hores i de 17 a 19 hores. Els diumenges i festius es pot fer d’11 a 14 hores.

El més llegit

I després