I després

Ramon Figueras en Europa i Pau Llibre i Alberto Marsans en 420 guanyen la IX Guíxols Cup

110 han estat els regatistes que han participat en les dues fases d’aquesta edició de la prova que es va crear l’any 2016

Compartiu aquesta història

Ramon Figueras del Club Nàutic Costa Brava i Club Vela Palamós s’ha emportat l’or la categoria Europa de la IX Guíxols Cup que s’ha celebrat aquest cap de setmana i que organitza el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Dins la mateixa categoria, també han pujat al podi Emma Cabré del Club Nàutic El Masnou i Emma Collins del CNCB & CV Palamós.

Pel que fa a la categoría 420, s’hi ha imposat la parella formada per Pau Llibre i Alberto Marsans del Club Nàutic El Balís. Pedro Sotomayor i Pol Carrión del Club Nàutic El Masnou han quedat en segona posició i Joan Hadzi i Quim Serra del CN El Balís han estat els tercer al podi. En total, 22 regatistes han competit a la primera classe de la prova i 16 ho han fet a la segona.

El vent de Garbí ha permès celebrar 6 proves per a cada classe. El dissabte, se’n varen disputar 4 de 420 i 3 d’Europa i diumenge, varen tenir lloc 2 classes de 420 i 3 d’Europa.

L’entrega de premis va tenir lloc aquest diumenge i hi varen participar Jesús Tello, secretari de la classe Europa; Mireia Borrego, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu i Pere Rimbau, membre de la comissió esportiva del club nàutic de la nostra ciutat. En total, 110 regatistes han competit en les dues fases que han conformat aquesta edició de la prova ganxona.

La Guíxols Cup 2024 està patrocinada per Escola Nàutica Mediñà, Fast Mast, Imnasa i Helena Jornet Finques i compta amb el suport de la Federació Catalana de Vela, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

Un dels moments de l’entrega de premis als esportistes que han pujat al podi

El més llegit

I després