I després

1.350 persones participen en un massiu sopar de colles que obre el Carnaval ganxó

Entre les novetats de l'acte hi havia el reconeixement als Carrossaires d'Honor i a l'antiga junta de l'associació de colles carnavalesques de la ciutat

Compartiu aquesta història

1.350 persones van participar aquest dissabte en el primer acte del Carnaval 2024 de Sant Feliu de Guíxols. Es tractava del Sopar de Colles que es va celebrar a l’envelat del Guíxols Arena, activitat que enceta una festivitat que s’allargarà fins el 14 de febrer a la ciutat. Podeu consultar la programació clicant aquí.

L’activitat estava organitzada aquest any per l’Associació de Festes Ganxones i comptava amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat i la Federació de Colles de Carnaval de Sant Feliu.

Una de les novetats d’aquesta edició va ser el reconeixement a l’antiga Junta de l’Associació de Colles. També es va fer, per primer cop, una distinció als Carrossaires d’Honor, on es reconeixia la gran tasca que suposa la confecció de carrosses.

En aquesta primera edició es va reconèixer a Pepo de la Colla Els Esventats, a Manolo i Pere de la Colla Golfo’s, a Marcelino de la Colla Els Frikis i també a Quim de la Colla Drink Team.

També es va celebrar el tradicional Traspàs de la Bomba,l’ objecte que presidirà els actes del Carnaval ganxó. Una altra de les tradicions va ser el reconeixement de Les Padrines del Carnaval, que ha recaigut en Núria Baigorri de la Colla Els Megs i Àngela Pallí d’Els Tremendus. Percussió Ganxona també va aportar el seu ritme a una vetllada que va ser presentada pel periodista Marc Ferri.

L’activitat es va tancar amb els parlaments de la presidenta de l’associació, Marce del Río; el president de la Federació de Colles, David Montoliu; el regidor de Cultura, Alexis Cubó i l’alcalde, Carles Motas.

El més llegit

I després