I després

El Museu d’Història organitza una visita guiada en francès al Monestir

S'hi poden veure espais com ara les torres del Fum i el Corn i en la prevista pel setembre es podrà visitar l'església

Compartiu aquesta història

Dins les activitats que organitza el Museu d’Història de Sant Feliu durant aquest estiu s’inclouen unes visites guiades al Monestir de Sant Feliu de Guíxols que es fan en diversos idiomes i que tenen lloc el tercer dissabte de cada mes. La propera visita guiada serà aquest dissabte dia 15, a les 6 de la tarda, i es farà en llegua francesa. Les inscripcions per a participar-hi encara estan obertes.

La tècnica de patrimoni del museu de Sant Feliu, Emma Coll, ens explica en què consistirà la proposta i quins espais es podran veure. Com a novetat, aquest any, en la visita prevista pel setembre es podrà veure l’església.

Les inscripcions es poden fer per telèfon al 972 82 15 75 o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat. El preu per apuntar-s’hi és de 4 euros pel públic general i de 2, pels membres dels Amics del Museu.

La visita prevista pel 19 d’agost  es farà en castellà i començarà a les 6 de la tarda i la del mes de setembre, que tindrà lloc el dia 16, serà en català, a partir de les 11.30 hores.

El més llegit

I després