I després

El muntatge del recinte del Festival de la Porta Ferrada de SFG ja va prenent forma

Compartiu aquesta història

A dia d’avui, l’escenari i les grades del recinte del Festival Internacional de la Porta Ferrada, ja van prenent forma amb l’entrellat de tubs telescòpics que suportaran la presència d’artistes i públic que s’acostaran fins l’esplanada del port de Sant Feliu per viure l’edició quaranta-nou del festival més antic de Catalunya a només un any de celebrar el mig segle d’existència.

Operaris de l’empresa contractada treballen per enllestir aquest auditori intermitent pel que desfilaran, a més de pel Teatre-Auditori Municipal, grups, solistes i companyies aportant els seus actuals espectacles i fent parada a Sant Feliu en les seves gires d’estiu omplint de música de diversos estils aquests espais emblemàtics.

Les entrades oscil·laran entre els 20 i els 55 € en un festival que tindrà un cost aproximat d’un milió d’euros dels quals entre subvencions, esponsoritzacions i entrades, l’Ajuntament espera que la seva aportació no superi els 300.000 €.

La compressió en les dates (aquest any comença més tard respecte a altres edicions) fa que les setmanes del període estiguin més atapeïdes d’espectacles, com ara la primera, que anirà del 21 al 24 amb els següents espectacles, espais i preus:

Dijous 21 de juliol a les 22:00
Lloyd Cole Small Ensemble – Exclusiva a Catalunya / Teatre Auditori – Entrada: 35€

Divendres de 22 de juliol a les 22:30
Love of Lesbian – Exclusiva a Catalunya / Espai Port – Entrades: 20€ / 30€

Dissabte 23 de juliol a les 22:30
Cindy Lauper – Exclusiva a Catalunya / Espai Port – Entrades des de 35 a 55€

Diumenge 24 de juliol a les 22:00
Mavis Staples – Exclusiva a Catalunya / Espai Port – Entrades des de 25 a 45€

Durant aquest mes es poden adquirir les entrades anticipades a les taquilles del teatre (caps de setmana inclosos) de 7 a 9 del vespre i per Internet, o bé caixer automàtic, amb els sistemes Servicaixa (la Caixa) i TelEntrada (Caixa de Catalunya). Més informació a: www.portaferrada.com

El més llegit

I després