I després

L’Escola de Futbol Sant Feliu inicia una altra etapa amb la nova junta directiva

Compartiu aquesta història

Amb la intenció que no només es formin futbolistes sinó també persones, a l’Escola de Futbol Sant Feliu s’ha produït el canvi de tota la Junta Directiva i part de l’àrea esportiva. Després d’unes setmanes d’intens treball i de reunions amb la Directiva sortint per tal avaluar l’estat esportiu, econòmic i social de l’entitat, un nou grup de persones amb moltes ganes i il·lusió ha passat a dirigir l’Escola.

Sense trencar radicalment amb el passat més recent, els nous dirigents volen donar un nou aire al club creant un nou model esportiu on prevalgui per sobre de tot la formació; enfortir l’àrea social involucrant tots els membres de l’entitat –jugadors, familiars i afeccionats—; i millorar el balanç econòmic, molt malmès per l’actual crisi. Es pretén portar a terme un nou projecte durant els propers quatre anys –2011-2015—, al llarg dels quals s’intentaran incorporar les noves idees i maneres de fer, a mesura que les possibilitats de la Junta Directiva, la situació econòmica de l’entitat i la col·laboració de tothom que forma part de l’Escola ho permetin.

La nova Junta ha nomenat com a Coordinador General el reconegut exjugador i entrenador Francesc Guitart, i com a Coordinador del Futbol-7 del Consell Comarcal s’ha mantingut la confiança en Vicente Sarabia.

La Junta Directiva que treballarà per portar a terme aquest nou projecte està composada per: Carlos Martínez, President; Joan Julià, Vicepresident Àrea Esportiva; Jordi Cambronero, Vicepresident Àrea social; Montse Valldeperas, Vicepresidenta Àrea Econòmica; Rafel Massegossa, Secretari; Joan Cuchillo, Tresorer; i els vocals Kiko torres, Kiko Partal, Enric Novi, Pere Felip, Àlex Cumí, Sergi Casar, Fran Lorente i Jordi Isern.

S’AMPLIA EL PERÍODE DE PAGAMENT D’INSCRIPCIONS AL 20 DE JULIOL
S’ha ampliat fins al 20 de juliol la data per pagar la inscripció de 75 euros per a la temporada 2011-2012. El compte a ingressar és el mateix que ja es va facilitar (Banc Sabadell). A partir d’aquesta data, els responsables de l’Àrea Esportiva confeccionaran les plantilles. Es recorda que la data màxima de pagament de la totalitat de la quota per a la temporada vinent serà el 30 de setembre de 2011.

INICI D’ENTRENAMENTS DEL FUTBOL FEDERAT
Les dates d’inici dels entrenaments del futbol federat seran (tots al Camp de Vilartagues):
-Juvenils: dimarts 16/08 (Convocatòria: 20,15 h.)
-Cadets: dimecres 17/08 (Convocatòria: 19 h.)
-Infantils: dilluns 22/08 (Convocatòria: 19 h.)
-Alevins: dimarts 23/08 (Convocatòria: 19 h.)

Per començar els entrenaments és indispensable haver ingressat la inscripció de 75 euros.

El més llegit

I després