I després

El MES ha presentat la seva candidatura aquest dilluns

El MES ha presentat la llista amb la que concorrerà a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Ho ha fet aquest dilluns al vespre, a La Muralleta de la Plaça del Mercat 1 d’Octubre.

Compartiu aquesta història

El MES ha presentat la llista amb la que concorrerà a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Ho ha fet aquest dilluns al vespre, a La Muralleta de la Plaça del Mercat 1 d’Octubre. L’alcaldable, Pere Albó, ha presentat un per un als seus membres, destacant “el bon equip i el bon ambient que es respira” i ha ha posat “la proximitat” com la seva gran aposta.

Laia Bodro, numero 5 de la llista, ha posat en valor la gran quantitat d’esdeveniments esportius que se celebren a la ciutat i ha reclamat “més compromís i suport per part de l’Ajuntament envers els clubs i entitats esportives de la ciutat”.
Quimet Clarà, que ja va treballar amb Albó al mandat 2011-2015, ha demanat la confiança de l’electorat “per a poder tirar endavant els projectes que es van quedar al calaix” al seu mandat.
Tot seguit el número 3, Pere Moreno, ha fet un repàs al projecte social del partit, una de les “pedres angulars” del projecte de MÉS per a Sant Feliu, centrant-se en l’habitatge, les places geriàtriques, l’acompanyament a persones amb malalties cròniques i els serveis socials.

La número 2, Anna Bigas, s’ha centrat en “conservar i crear cultura com a eina indispensable per a crear un Sant Feliu millor” i ha demanat “tenir cura del patrimoni, restaurar aquell que sigui possible i sobretot no destruir el que ja tenim”.
Per acabar l’acte, Albó ha volgut repassar aquests 4 anys de govern, afirmant que “s’han gastat el pressupost corresponent a 10 anys” en unes obres que qualifica d’”innecessàries i poc prioritàries”.

El més llegit

I després