I després

Ja s’ha iniciat la darrera actuació a la coberta del Club de Petanca

Després de que L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols procedís a realizar una coberta a la pèrgola de les pistes del Club de Petanca, s’ha engegat aquesta setmana la segona actuació, que consisteix en la instal.lació d’unes cortines laterals ubicades sota la coberta i que estan fetes en PVC cru i finestra de PVC transparent.

Compartiu aquesta història

Després de que L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols procedís a realizar una coberta a la pèrgola de les pistes del Club de Petanca, s’ha engegat aquesta setmana la segona actuació, que consisteix en la instal.lació d’unes cortines laterals ubicades sota la coberta i que estan fetes en PVC cru i finestra de PVC transparent. Les feines estan encarregades a Toldos Mas per un import de 10.974,70 euros, IVA inclòs.

Des de l’equip de govern es destaca que aquesta actuació deixarà disponible per als usuaris una pista de petanca indoor, on els aficionats a aquest esport, tot i les inclemències meteorològiques, podran seguir practicant-lo.
També recorden que aquest tipus de pista és de les poques que es poden trobar als clubs de la zona i que, a diferència d’altres, a més d’estar coberta per la part superior ho està pels laterals, cosa que fa que el vent no suposi cap problema. Les feines estaran enllestides aquesta mateixa setmana.
Aquesta millora ajuda a incentivar una de les idees que es promouen des del Consitori, que és potenciar l’esport entre els ciutadans de totes les edats.

 

El més llegit

I després