I després

El “Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava” organitza tallers infantils de pesca sostenible i residus al mar per promoure la sostenibilitat del medi marí

El Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava organitza tallers infantils de pesca sostenible i residus al mar per promoure la sostenibilitat del medi marí. El GALP (Grup d’Acció Local Pesquer) Costa Brava organitza diversos tallers adreçats a la mainada, per donar a conèixer les diferents arts de pesca sostenible i la problemàtica que generen els residus abocats al mar, especialment el plàstic.

Compartiu aquesta història

El Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava organitza tallers infantils de pesca sostenible i residus al mar per promoure la sostenibilitat del medi marí. El GALP (Grup d’Acció Local Pesquer) Costa Brava organitza diversos tallers adreçats a la mainada, per donar a conèixer les diferents arts de pesca sostenible i la problemàtica que generen els residus abocats al mar, especialment el plàstic. Es tracta d’unes activitats lúdiques, per tal que el públic infantil entengui la necessitat de ser respectuosos amb l’ecosistema marí, en benefici de la seva sostenibilitat. Aquest mes s’han dut a terme a poblacions costaneres com Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar i properament se n’organitzaran a d’altres poblacions. D’una banda, s’ofereixen tallers per donar a conèixer els diferents tipus de pesca que es practiquen a la costa del Mediterrani. D’aquesta manera el públic familiar aprèn les principals espècies de peix i marisc que es capturen en aquestes aigües i les talles mínimes de comercialització que garanteixen la preservació dels recursos pesquers. Els tallers s’adapten a l’edat del públic, i s’encaixen en la programació habitual dels diferents municipis de la Costa Brava que a través de fires i celebracions posen el mar com a protagonista. Els tallers són una activitat cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca i pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

El més llegit

I després