I després

Eduard Bosch nou president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

L’empresari Eduard Bosch va presentar divendres passat la seva candidatura a la presidència del nou comitè executiu de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols.

Bosch (Cassà de la Selva, 1974) té 44 anys i dirigeix l’empresa Mainali, dedicada a la maquinària alimentària i amb seu central a Cassà de la Selva. Es va llicenciar en Direcció d’Empreses a la Universitat de Winthrop (Estats Units) i ha estat implicat a la cambra guixolenca des del 2006, com a vocal de la junta. En el mandat que acaba ha estat vicepresident segon del comitè executiu des del 2010, encarregat de l’àrea d’internacionalització.

Pel que fa als altres sis noms que completen la candidatura al comitè executiu, el fins ara president, Joan Puig, ha acceptat continuar amb una de les vicepresidències, la segona. Per a la primera vicepresidència, presenten Joan Casas, amb Lali Mas com a tresorera i Pere Ayach, Josep Mir, Albert Sibils i Olga Vila com a vocals. Entre els plans, també figura ampliar la composició del comitè i donar veu a més empreses que es vulguin implicar en el plenari, per fer tots dos òrgans més participatius.

El més llegit

I després