I després

Més de 40 Activitats en la 4a “Fira del Conte” d’aquest cap de setmana a Sant Feliu de guíxols

La jornada inaugural compta amb focs artificials a la platja Incou també un show de clowns al Racó de Garbí, contes terrorífics al cementiri, titelles gegants i trobada gegantera L'aclamada comèdia musical infantil "Alícia al país de les meravelles", de Marta Buchaca, amb entrades ja a la venda

Compartiu aquesta història

  • La jornada inaugural compta amb focs artificials a la platja
  • Incou també un show de clowns al Racó de Garbí, contes terrorífics al cementiri, titelles gegants i trobada gegantera
  • L’aclamada comèdia musical infantil “Alícia al país de les meravelles”, de Marta Buchaca, amb entrades ja a la venda

Atenció a les famílies amb infants: cal anotar la data del cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny, perquè és un cap de setmana de luxe. Una quarantena llarga d’activitats es donen cita a Sant Feliu de Guíxols entre les 20.30h del divendres 7 de juny (amb una cercavila inaugural i focs artificials al vespre), fins el darrer acte del diumenge 9 de juny, en forma de granissat i orxata popular per a tothom. I és que la Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols combina tots els elements possibles per fer ballar la imaginació: contes, Pinotxos, Pingüins, Titelles Gegants, Dumbos, Relats i tantíssimes activitats barrejades amb humor, la fantasia, la imaginació, el circ, … Tot hi té cita a la Quarta Fira del conte de Sant Feliu. Des d’espectacles de circ rural, passant per parades de llibres i artesans relacionats amb el conte, espais de creativitat per a la mainada, jornades de contes inclusius, club de lectura, teatre ambulant, contes per aprendre anglès, contes de por…

  • Inici amb cercavila i focs artificials

La quarta fira “Explica’m”, Fira del conte 2019, té un inici amb la cercavila de The Wolves, amb inici al Monestir i finalització al passeig del Mar. Són mamífers carnissers de tres metres!, els quals van mudats com si fossin brokers de Wall Street. Comptarà amb música en directe.

La comitiva de la cercavila arribarà a la platja de Sant Feliu de Guíxols, en la qual, a les 22,30, hi haurà un castell de focs artificials d’inici amb la pirotècnia Rey. Els focs combinaran ritme, color i figures que explicaran una història a través de la imaginació, amb un gran ventall d’interpretacions que acaran amb final feliç.

  • Una Alícia amb mòbil

Destaca també enguany l’espectacle “Alícia al país de les meravelles”, al Teatre Auditori Narcís Masferrer (dissabte, 8 de juny a les 17h), un espectacle de teatre musical de Marta Buchaca, aclamat pel sector teatral. Les entrades (5 euros) es poden comprar a guixols.cat/teatre i a l’Oficina de Turisme. L’argument de l’obra comença el dia que l’Alícia fa deu anys, i li regalen el primer mòbil. El conill blanc l’hi roba i ella haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo… Una alícia rabiosament contemporània i actualitzada.

  • Trobada gegantera des del Parc Central

El dissabte, a banda de les nombroses activitats, es programa també una nova edició de la Trobada Gegantera. Com a novetat, començarà al Parc Central, davant l’asil Surís. Consisteix en la celebració d’una de les trobades més multitudinàries que se celebren de gegants i capgrossos. Compta amb la participació de diferents colles d’arreu del terrritori. Acabaran la cercavila a la plaça del Mercat, amb la ballada final.

  • El Racó de Garbí aculll l’espectacle gratuït Nàufrags, i en seguirà una nit de por al cementiri

Serà el dissabte, a les 22h. Es tracta d’un espectacle de clown de carrer, al voltant dels petits i grans naufragis de cada dia. Nàufrags que reben missatges d’altres nàufrags. Es vol fer un espectacle que serveixi per riure’s de tot, de la fragilitat dels nàufrags quotidians…

A més, com en d’altres ocasions, la Fira del Conte té també una nit de por i relats terrorífics. Al cementiri es faran contes per adults amb temàtica terrorífica i angoixant, amb Geòrgina Bonell a la narració i David Beyés al contrabaix.

  • Al 2018, 7000 visitants

Com es recordarà, la fira del conte va tancar el 2018 superant totes les previsions amb més de 7.000 persones vingudes d’arreu. Es considera aquesta fira el tret de sortida a la temporada d’estiu.

L’interès és que es repeteixi, com en les altres tres edicions, una fira professional del sector del conte (amb editorials, llibreries, il.lustradors, …) i es combini amb l’oci i les activitats familiars. Així, es pretén fer gaudir la ciutat durant tot un cap de setmana intens, que alhora permeti dinamitzar el sector comercial, el qual vol col·laborar activament en el certamen.

Consulteu tota la programació, aquí:
www.guixols.cat/firaconte

 

El més llegit

I després